Zorgt u voor een naaste?
Uw ideeën zijn belangrijk!

Beste mantelzorger,

Hoe kunt u de zorg voor uw naaste lang volhouden? Wat is daarin belangrijk? Welke hulp of ondersteuning heeft u daarbij nodig? Hoe tevreden bent u over de ondersteuning in uw gemeente? En wat voor ideeën heeft u om de ondersteuning beter te laten worden. Dit is uw kans om van u te laten horen!

Deze en andere vragen willen wij u graag voorleggen. Namens de gemeente Neder-Betuwe, Welzijn Rivierstroom en MantelzorgNL nodig ik u uit voor de denktank waarin we de behoeften van mantelzorgers in kaart gaan brengen en concrete ideeën formuleren om de ondersteuning te optimaliseren. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd vanuit de ambitie van de gemeente om de ondersteuning meer aan te laten sluiten bij de behoefte van mantelzorgers.

We hebben twee denktanks gepland. Tijdens de eerste zullen we de behoefte van de verschillende mantelzorgers in kaart brengen. Tijdens de tweede denktank zullen we de behoefte vertalen naar concrete invulling van de ondersteuning. De resultaten van deze bijeenkomst worden vertrouwelijk behandeld. Het zou fijn zijn wanneer u bij beide denktanks aanwezig kan zijn. Voor broodjes wordt gezorgd.

De denktanks worden uitgevoerd door MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste. Ook Welzijn Rivierstroom zal aanwezig zijn.

Praktische informatie:
Datum: Dinsdag 11 februari 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Neder-Betuwe in Opheusden

Datum: Dinsdag 10 maart 17.00 – 19.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Neder-Betuwe in Opheusden

Belangrijk: voor deze bijeenkomsten dient u zich aan te melden. Stuur een mail naar FrederikeBurgers@welzijnrivierstroom.nl.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Martijn Tillema, adviseur bij MantelzorgNL.
m.tillema@mantelzorg.nl
Telefoon: 06-11865894