‘Zolderverkoop’ in het Straathuisje

Op zaterdag 10 september is er een rommelmarkt in het Straathuisje op de Dokter Wallerstraat 1 in Rhenen. Allerlei spulletjes staan binnen uitgestald en worden verkocht voor 1 tot 2 euro. Van poppen tot kleding, van servies tot lampen. Voor iedereen zit er wel wat tussen! De opbrengsten van de rommelmarkt gaan volledig naar de activiteitenpot en dragen zo bij aan het organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen en voor de buurt!

Het Straathuisje is een buurthuisje op de Dokter Wallerstraat in Rhenen. In 2016 is het opgericht, met hulp van de Rhenam en de Gemeente Rhenen. Een van de doelen van het Straathuisje is om activiteiten te bieden aan kinderen uit de buurt. Zo organiseren zij knutselochtenden, filmavonden en zijn er allerlei gezelschapsspelletjes waar iedereen gebruik van kan maken.

Het buurthuis wordt door vrijwilligers beheert en draaiende gehouden. Tijdens grotere activiteiten is er ondersteuning door vrijwilligers van Zideris.

Loop vooral binnen op 10 september om lekker te komen snuffelen! Mocht je zelf nog iets in huis hebben wat je graag wil schenken aan het Straathuisje, loop dan ook gerust even binnen of neem contact op met Nanda Heshof van Welzijn Rivierstroom via 06 47 54 72 77

Foto Het Straathuisje