Workshop filmen met je smartphone

Tientallen filmpjes worden er gemaakt van allerlei activiteiten. Maar vrijwilligersorganisaties willen ook graag góed voor de dag komen. Daarom is op dinsdag 17 september een intensieve workshop ‘filmen met je smartphone’. Je krijgt een heleboel tips aangereikt om met eenvoudige middelen een presentabele korte video te maken.

Wie meedoet aan de laagdrempelige training ‘Filmen met je smartphone’ leert betere beelden te maken, waarmee je in een handomdraai een goed filmpje kunt samenstellen. Denk aan het maken van een mooi verslag van een activiteit, een wedstrijd, meer zakelijke video’s voor website of social media.  Er wordt geoefend en je krijgt gegarandeerd een aantal eenvoudig toepasbare tips en trucs mee. De montage komt alleen aan bod in de vorm van tips voor het zodanig filmen, dat de montage eenvoudiger wordt.

Afhankelijk van de wensen van de deelnemers kan er later in het jaar een terugkomsessie gepland worden om feedback te krijgen op het geproduceerde materiaal of om meer aandacht te besteden aan de montage.

Filmen met je smartphone
Wanneer:      Dinsdag 17 september 2019.
Tijd:                Inloop 19.00 uur. Start 19.30 uur. Einde 22.00 uur.
Locatie:         Wordt t.z.t. bekend gemaakt
Docent:          Annelotte Verhaagen
Voor wie:       Voor leden, deelnemers en pr-vrijwilligers die hun filmpjes willen inzetten voor de club
Meenemen: Een telefoon met voldoende geheugenruimte en de oplaadkabel
Kosten:          Geen
Maximaal 16 deelnemers.

Aanmelding is verplicht doe dat online hieronder.

Velden met een * zijn verplicht

Wij sturen automatisch een kopie van uw aanmelding naar uw mailadres. Uiterlijk 1 week voor de workshop begint sturen wij u een herinneringsmail.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de workshop waarvoor u zich heeft opgegeven en de eventuele informatie uit de workshop die wij achteraf eenmalig sturen. 4 weken na deze workshop verwijderen we uw gegevens.

Terug naar nieuws