Webinar Thuiswerken én mantelzorgtaken: Hoe combineer je dat?

Voor werkende mantelzorgers loopt de druk door de uitbraak van COVID-19 vaak (extra) hoog op. De beperkende maatregelen en afschalen van zorg roepen nieuwe vragen op in het (ver-)delen van zorg en de balans tussen privé en werk….En daar ligt onze uitdaging!

In de webinar gaan we in op deze balans. Zoals het bespreekbaar maken van het belang van de mantelzorgsituatie en het voorkomen dat het allemaal te veel wordt.

De nadruk van de webinar ligt op praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld over hoe en met wie je de zorg kunt delen, bij welke loketten je kunt aankloppen voor (extra) hulp en welke domotica en handige apps je kunnen helpen om de (mantelzorg) taken beter te organiseren.

Dit doen we aan de hand van informatie, filmpjes en een stroomschema dat wij speciaal voor de werkende mantelzorgers hebben ontwikkeld. Hierin schetsen we een tal van situaties, van lichte mantelzorg tot aan mantelzorg in de laatste levensfase.

Kortom: We geven informatie, tips en handvatten over hoe omgaan met de veranderende situatie en wijzen je de kansen aan voor het verlichten van de mantelzorgtaken. Juist in de tijd van Corona!

Praktische informatie

  • 8 december 2020
  • Tijd: 10-11 uur, aansluitend 30 minuten Q&A.
  • De webinar bieden we kosteloos aan de leden van MantelzorgNL.
  • Voor niet-leden kost het webinar 23 euro p.p.
  • Word je nu lid? Neem dan gratis deel mee aan deze webinar en blijf gedurende 12 maanden op de hoogte van alle activiteiten en producten van MantelzorgNL.

Aanmelden

Schrijf je nu in voor een deelname aan Thuiswerken én mantelzorgtaken: Hoe combineer je dat?