Vraag nú een financiële bijdrage aan voor NLdoet

Van 1 november 2018 tot 31 januari 2019 is het mogelijk een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet-klussen. Let op: op=op!

NLdoet valt op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019. Het is dé kans om een grote klus te klaren met andere en nieuwe vrijwilligers en die deels gefinancierd te krijgen.

Sport- en muziekverenigingen, musea, scholen, dorpshuizen andere vrijwilligersorganisaties opgelet! Dit is dé kans om een grote klus te klaren, de organisatie te promoten en nieuwe vrijwilligers te werven en in te zetten. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019.

Bij de start van het schrijven van deze Nieuwsbrief is de mogelijkheid om een financiële bijdrage aan te vragen pas een dag oud, maar zijn er al meer dan 40 klussen aangemeld. Het gaat hard, dus begin op tijd met nadenken over welke klus je wilt aanmelden. De maximale bijdrage van het Oranje Fonds is € 400,-. Daarnaast ontvangt elke organisatie – zo lang voorradig – één NLdoet promotiepakket per organisaties en een Gamma kortingsbon van 25%.

De voorwaarden zijn te vinden op www.NLdoet.nl plus een hoop andere informatie. Nog vragen? Inspiratie nodig? Sparren? Neem contact op met Vrijwilligerssteunpunt Buren 06-12532320 of vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl

Terug naar nieuws