Voorstellen van de nieuwe belvrijwilliger

Enkele mantelzorgers zijn inmiddels gebeld door Corinna en hebben op deze manier al kennis gemaakt met de nieuwe belvrijwilliger van het Mantelzorgsteunpunt.

Hallo, ik ben Corinna, 48 jaar oud, gehuwd en ik woon in Kesteren sinds ruim anderhalf jaar. Hiervoor woonde ik samen met mijn echtgenoot in Schiedam, in de Randstad, dus voor ons een hele grote maar wel zeer positieve verandering.

Ik geniet van het mooie Betuwse landschap en het sociale leven in een dorp.

Verder ben ik twee keer per week actief bij sportschool Juliën in Lienden, heb veel hobby’s op creatief gebied en ben regelmatig nog bezig om de omgeving te verkennen.

In  mijn vorige woonplaats was ik de laatste jaren actief als vrijwilliger en nu ik zo langzamerhand gesetteld ben is er weer ruimte om als vrijwilliger, bezig te zijn.

Bij Welzijn Rivierstroom verricht ik wat hand- en spandiensten en help zo nu en dan bij het geven van een workshop. Zo gaan we binnenkort kerstkransen maken in het dorpshuis in Kesteren. Sinds kort ben ik voor  Mantelzorgsteunpunt Buren als mantelzorg-belvrijwilliger begonnen. Wekelijks bel ik mantelzorgers met het idee om de mantelzorger een luisterend oor te bieden en een hart onder de riem te steken. Dat is een heel dankbare taak waarbij ik voor mijn gevoel een steentje bij kan dragen aan de maatschappij.

Wellicht komen we elkaar een keer tegen tijdens een van de activiteiten of spreken we elkaar via de telefoon.

Tot ziens,

Corina

Terug naar nieuws