Uitnodiging voor werklunch

Graag nodig ik jullie uit voor een werklunch op donderdag 29 november van 11.30-13.00 uur. De te bespreken onderwerpen kunnen jullie zelf aandragen door een mail te sturen of even te bellen. De lunch staat verder in het teken van het aanhalen van de onderlinge banden en het uitwisselen van ervaringen; ook met de Leerpunten.

Ongetwijfeld zijn er ook nu weer dingen waar je tegenaan loopt. Misschien heb je vragen over je aanpak of signaleer je zaken waar we misschien iets mee moeten. Tijdens vorige intervisies zijn diverse onderwerpen besproken. Behalve een verslag zijn na afloop per mail en per onderwerp de besproken tips nagestuurd. Er is een Taalhulp-afsprakenformulier in het leven geroepen en een logboekje beschikbaar gesteld (zie vorige Nieuwsbrief). Op deze en andere onderwerpen kunnen we op 29 november weer terugkomen.

 

Om elkaar en wat iedereen zoal doet, beter te leren kennen, heb ik de datum van de lunch afgestemd met de docenten van de Leerhuizen in de gemeente Buren. Wilma Kruisselbrink (Leerpunt Buren en Lienden) kan in elk geval aanwezig zijn. De uitnodiging zal ook naar de vrijwilligers van de Leerpunten gaan.

De lunch is in Lienden, Voorstraat 8.

Aanmelden is noodzakelijk via 0344-602337 of mailen.

Terug naar nieuws