Uitnodiging Dag van de Mantelzorg
10 november 2022

Beste mantelzorger,

Op donderdag 10 november a.s. is het de Dag van de Mantelzorg. Een dag waarop wordt stilgestaan bij wat jij doet. Want wat jij doet is niet vanzelfsprekend. Het is bijzonder en jij verdient waardering. Daarom willen wij jou graag in het zonnetje zetten!

Op de Dag van de Mantelzorg organiseren wij voor mantelzorgers, die wonen in de gemeente Neder-Betuwe of Buren informatieve, leuke & ontspannende workshops waarvoor je je kosteloos kunt inschrijven. Je kunt kiezen om aan het middag- of avondprogramma deel te nemen. Sporttrainer & slaapdeskundige Pons Jan Vermeer houdt ’s middags voor iedereen een masterclass over goed slapen. ’s Avonds hebben we als plenaire afsluiting een presentatie van mr. A.L. (Annette) Wolters-van Soest van Advocatenkantoor Wolters (www.advocatenkantoorwolters.nl). Zij zal vooral ingaan waar je op moet letten om werk en mantelzorg te combineren en je informeren over de risico’s. Een divers programma en we nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Wat kun je verwachten? Uiteraard is er ook voldoende tijd om te praten met lotgenoten en jouw vragen te stellen aan de mantelzorgconsulent. Wij zorgen die dag voor de lunch en een ontspannende dag!

Middagprogramma

Datum: donderdag 10 november 2022
Gastlocatie: Healthclub Juliën,  Provincialeweg 16, 4033 BR Lienden
Aanvangstijd (incl. lunch): 12.45 uur
Start workshops: 13.15 uur
  Keuze mogelijkheden:
  Workshop:
bloemschikken
  Workshop:
verwenmoment hoofd, handen of voeten*,
  Workshop:
ontspanningsoefeningen
  14.50-16.00 uur
  Gezamenlijke Masterclass “Goed slapen als belangrijkste prioriteit”
  16:00 uur afsluiting


Avondprogramma

Datum: donderdag 10 november 2022
Gastlocatie: Healthclub Juliën,  Provincialeweg 16, 4033 BR Lienden
Aanvangstijd (incl. sapje): 18:45-19:00 uur
Start workshops: 19:15 uur
Keuze mogelijkheden:
Workshop:
Bordje Vol
Workshop:
verwenmoment hoofd, handen of voeten*,
Workshop:
Kom in beweging ( conditie en kracht)
20:30-21:30 uur
Gezamenlijke presentatie
Annette Wolters- Mantelzorg en Werk
21:30 uur afsluiting

  

Wil je deelnemen aan deze middag of avond? Je bent van harte welkom! Meld je wel even aan voor 31 oktober via info@welzijnrivierstroom.nl of via telefoonnummer 0344- 602337 en geef aan welk dagdeel je komt ( middag of avond) en welke workshop je wilt volgen. Graag bij het verwenmoment aangeven waar je voorkeur naar uitgaat ( hoofd- handen- of voeten). De beschikbare plaatsen zijn beperkt. In de bijlage tref je het programma aan. Om jouw deelname te registeren hebben we jouw contactgegevens nodig. Het is belangrijk om jouw naam, adres & postcode en telefoonnummer bij jouw aanmelding door te geven.

Wanneer je nog niet ingeschreven staat als mantelzorger, dan vragen we dit te doen via onze website www.welzijnrivierstroom.nl

Heb je nog vragen? Neem dan vooral tussen 9:00-14:00 uur contact met ons op telefoonnummer 0344-602337 of stuur een mail naar info@welzijnrivierstroom.nl

Wij hopen jou donderdag 10 november te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Welzijn Rivierstroom