TOOS de technische hulp in huis

Kunt u niet meer bij het bovenste raampje of zit u altijd naar een lichtknopje te zoeken? Toos biedt uitkomst! Slimme producten die tegenwoordig om de hoek verkrijgbaar zijn en het langer zelfstandig thuis wonen makkelijker maken voor ouderen.

Donderdagmiddag 28 maart kunnen bewoners van 15.00 – 17.00 uur kennis maken met technologiehuisje TOOS in de Buurthuiskamer Rhenen Hoog (Valleiweg 16 in Rhenen). Het technologiehuisje heeft praktische en slimme producten die bijdragen aan veilig en comfortabel wonen. De producten zijn makkelijk te gebruiken en niet duur in aanschaf. Tijdens de informatiemiddag geven twee vrijwilligers een demonstratie over deze handige technische producten. Een voorbeeld hiervan is een automatische raamopener. Dit is handig voor bijvoorbeeld een hoog raam in de badkamer waar men niet makkelijk meer bij kan. Het technologiehuisje is speciaal ingericht om langer zelfstandig thuis wonen voor ouderen makkelijker te maken.

Aanmelden voor de middag is niet verplicht. Kom gezellig langs! De koffie en thee staat voor u klaar!

Neem voor meer informatie contact op met Jolanda Huizinga of Marjolein Siebelink van Welzijn Rivierstroom. Zij zijn te bereiken op 06-47547277 en 06-19426967. Via de mail op jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl en marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl

Terug naar nieuws