Teken het verhaal

Vind je het leuk om naar verhalen te luisteren en hou je ook van tekenen? Dan kan je mee doen met deze activiteit. Het is voor kinderen in de leeftijd van (ongeveer) 6-12 jaar

Wat gaan we doen?
We lezen een leuk verhaal met als thema Schurken en Superhelden. Daarna gaat iedereen  aan de slag met potloden en papier om het verhaal te tekenen. Je kan als je dat wilt hulp krijgen van de tekendocent Joy.

Na 4 bijeenkomsten houden we een expositie. Je mag voor de expositie uitnodigen wie je wil. Misschien je ouders, vrienden en vriendinnen, buren, opa’s en oma’s…iedereen mag komen kijken! We kleden dat dan aan met een hapje en een drankje. Natuurlijk gaan we de tekeningen mooi inlijsten voor deze expositie!

Teken het Verhaal is op de volgende woensdagen van 15.30 tot 17.00 uur: 15 en 29 mei en 12 en 26 juni en de  expositie is 3 juli in de buurthuiskamer, Valleiweg 16 Rhenen. De activiteit is gratis, dus geef je snel op!

Lijkt jou dat leuk? Meld je dan aan bij:  Jolanda Huizinga of Marjolein Siebelink van Welzijn Rivierstroom. Zij zijn te bereiken op 06-47547277 en 06-19426967. Via de mail op jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl en marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl

Terug naar nieuws