Ouders van kinderen die anders zijn

OKA  gaat weer van start in september 2021

Na een jaar van covid-19 waarin we helaas geen activiteiten hebben kunnen organiseren gaan we in september weer van start.

OKA is een steungroep die in 2019 is ontstaan door en voor ouders van kinderen die anders zijn. Hiervoor organiseren we thema-avonden.

Bij iedere avond staat een ander onderwerp centraal. Dit is een kapstok om met elkaar in gesprek te gaan en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en kennis, elkaar te informeren en herkenning en begrip te ervaren.

Iedereen is welkom!

De avonden zijn bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kinderen die anders zijn. Er hoeft geen diagnose te zijn.

Onze eerstvolgende avonden zijn, onder voorbehoud, op 16 september en 25 november. De onderwerpen volgen nog en worden bekendgemaakt via onze website en facebookpagina.

De thema-avonden worden georganiseerd in ‘De Brede School’ (o.a. Basisschool De Hoeksteen & OBS De Boogerd) Homoetsestraat 38b in Maurik. U bent welkom van 19.30 uur (inloop met koffie of thee ) Het programma start om 19.45 uur en duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

Kijk ook voor meer informatie op onze website: http://www.okaburen.nl/ of onze facebookgroep: Oka ouders van kinderen die anders zijn.