Netwerklunch voor organisaties die vrijwillige hulp verlenen

Kennen organisaties die in de gemeente Buren vrijwillige hulp, zorg of ondersteuning bieden elkaar wel? Dat blijkt niet altijd het geval te zijn. Organisaties zijn soms niet helemaal op de hoogte van wat ze aan elkaar kunnen hebben. Of waarvoor en hoe ze andere organisaties kunnen inschakelen. Daarom is er op vrijdag 22 november een netwerklunch in de kantine van het gemeentehuis in Maurik.

De Netwerklunch is bedoeld om bestuurders en coördinatoren van vrijwillige hulporganisaties dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de bijeenkomst zijn er twee presentaties. De eerste gaat over het concept ‘Team van de Buurt’. Onder leiding van Zorgcentra de Betuwe zijn de helpende handen van stagiaires van het ROC in andere gemeenten een succes. Maurik gaat daar nu ook mee kennismaken. In de tweede presentatie vertellen de dorpscontactpersonen van Kerk-Avezaath en Buren wie ze zijn, wat ze doen en wanneer een beroep op hen kan worden gedaan.

Tijdens de Netwerklunch laten we zien wat het resultaat is van acties waar eerder om is gevraagd en spreken we af wat we het komende halfjaar gaan doen. Het inhoudelijk deel van de bijeenkomst start om 11.00 uur; inloop met koffie vanaf 10.45 uur; lunch 12.15 uur. Informatie en (verplichte) aanmelding bij Welzijn Rivierstroom, Claire Vaessen clairevaessen@welzijnrivierstroom.nl of bel 06-12532320.

Terug naar nieuws