Netwerklunch brengt bestuurders en coördinatoren dichter bij elkaar

Organisaties die met vrijwilligers hulp, zorg en ondersteuning bieden zijn voor veel inwoners in de gemeente Buren onmisbaar. Om welke organisaties gaat het dan? Wat doen deze organisaties? Hoe zijn ze bereikbaar? Een Netwerklunch brengt bestuurders en coördinatoren van deze vrijwilligersorganisaties dichter bij elkaar.

Vorig jaar hebben organisaties verteld waarmee zij ondersteund willen te worden: hun aanbod moet meer bekendheid krijgen, met vrijwilligerswerving, met een sociale kaart en zij wilden elkaar beter weten te vinden. Een van de concrete uitkomsten was de ‘Netwerklunch’: elkaar in persoon ontmoeten, de laatste ontwikkelingen bespreken en zich aan elkaar presenteren. Op vrijdag 14 juni is er weer zo’n Netwerklunch. Start: 10.45 uur in de kantine van het gemeentehuis in Maurik.

Onderwerp van bespreking is wat de stand van zaken is van de acties tot nu toe en wat er concreet voor het komende halfjaar op stapel staat. De VPTZ (Vrijwilligers Terminale Palliatieve Zorg) zal een presentatie geven.

De Netwerklunch is bedoeld voor bestuurders en coördinatoren van organisaties die vrijwillige hulp, zorg of ondersteuning bieden en actief zijn in de gemeente Buren.

Informatie en aanmelding: Welzijn Rivierstroom 0344-602337 vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl.

 

Terug naar nieuws