Koffie-inloop in Dodewaard: doe jij mee?

Lijkt het jou leuk om een kopje koffie te drinken en een praatje te maken met de bewoners in Dodewaard? Kom dan (af en toe) langs op de vrijdag tijdens de koffie-inloop van Huis van Dodewaard.

Het is nog even afwachten hoe de Covid-besmettingen en de maatregelen zich gaan ontwikkelen, maar dat weerhoudt ons er niet van om vast vooruit te denken. Wanneer de koffie-inloop weer kan plaatsvinden, kan het Huis van Dodewaard nog helpende handjes gebruiken om er samen met de bewoners een gezellige dag van te maken. Je helpt bijvoorbeeld met de gasten van een drankje voorzien, het klaarzetten van de spellen en het inruimen van de vaatwasser.
Maar ook belangrijk is dat je het leuk vindt om een praatje te maken met de bewoners of een spelletje mee te spelen, het gaat er natuurlijk om dat alle gasten een fijne dag hebben. Of vind je het juist leuk om de keuken in te duiken en de warme maaltijd te verzorgen? Ook dan ben je van harte welkom.

De koffie-inloop van Huis van Dodewaard is –onder normale omstandigheden– elke vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur in de kantine van de Eng in Dodewaard.

Vragen en interesse? Neem contact op met lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl / 06 19 54 41 60