Jong en oud wandelen samen in Dodewaard

Met een ijsje in de hand en de zon in het gezicht, wandelen twee dames vrolijk verder langs de Dalwagen in Dodewaard. Achter hun rolstoel lopen studenten van sportopleiding CIOS. Vanaf dinsdag 22 maart wordt er elke dinsdag samen met een groep gewandeld door het dorp.

De groep start op dinsdag om 14.00 uur bij de Steegakker. Mensen die goed ter been zijn, maar ook mensen die minder mobiel of rolstoel gebonden zijn, kunnen zich aansluiten. De groep is bedoeld voor senioren die op een rustig en laag tempo willen wandelen in groepsverband. Tegelijkertijd is dit ook een mooi moment om onder het genot van een frisse neus in contact te komen met anderen.

 

Aanmelden

Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen. Het is wel fijn als je je vooraf even aanmeldt.

Geef bij je aanmelding het volgende aan;

–           Naam
–           Adres
–           Of dat jij (of de deelnemer) rolstoel-gebonden is

Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar sociaal werker Lisanne Gesthuizen, via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl / 06 19 544 160 of via de buurtsportcoaches Kevin van Olderen en Roy van Roekel, via verenigingsondersteuner@hotmail.com.

De route ligt nog niet vast. Als bewoners niet vanaf de Steegakker kunnen starten maar liever elders in het dorp aansluiten, denken we graag mee over hoe we dit het beste kunnen inkleden. Wandelt u ook gezellig een keer mee?

foto Buurtsportcoaches