Hulppunt Lienden op nieuwe locatie

Vragen over je inkomen en uitgaven stel je het liefst op een plek met voldoende rust en privacy. Daarom verhuist Hulppunt Lienden en veranderen de tijden: elke maandag van 11.00-13.00 uur op Blommeland 14; daar is ook bibliotheek Karmac gevestigd.

Bij Hulppunt Lienden kun je terecht voor lastige brieven en formulieren, aanvragen van toeslagen, uitzoeken waar je recht op hebt en financiële of administratieve vragen waar je zelf niet uitkomt. Een vrijwilliger-thuisadministratie helpt je verder.

Hulppunt Lienden is ook de plek waar je terecht kunt als je andere dingen wilt bespreken. Bijvoorbeeld over leefbaarheid, mantelzorg, vrijwilligerswerk, activiteiten of als je een idee hebt voor je buurt. Een sociaal werker van Welzijn Rivierstroom is ook aanwezig en helpt je daarmee op weg.

Hulppunt Lienden is voor alle inwoners van de gemeente Buren, maar vooral van Lienden en omgeving. Als het, door bijvoorbeeld werk, niet mogelijk is op maandag tussen 11.00 en 13.00 op Blommeland 14 langs te komen, neem dan contact op met Welzijn Rivierstroom.

Terug naar nieuws