Herstart koffie-inloop in Dodewaard zeer geslaagd!

De herstart van de koffie-inloop van Huis van Dodewaard was ouderwets gezellig. Na ruim anderhalf jaar te hebben stilgelegen, kon afgelopen vrijdag 3 september de inloopmiddag eindelijk weer worden opgestart.

’s Ochtends werden door een aantal gasten onder het genot van een kop koffie de hersens gekraakt met een puzzel, maar er werd vooral gekletst en bijgepraat.

Een vrijwilliger van Huis van Dodewaard had de avond ervoor thuis al in de keuken gestaan om een pan groentesoep te bereiden voor in de middag. Dat was genieten voor alle gasten! In totaal zijn er 14 bezoekers langs geweest, zowel bekenden als mensen die voor het eerst kwamen. Een mooi begin dus voor de eerste inloopdag.

Voor wie, waar en wanneer?
De inloop is elke vrijdag van 10.00 tot 15.30 uur in de kantine van sporthal de Eng in Dodewaard. Iedereen uit Dodewaard, ongeacht leeftijd, maar ook gasten elders uit Neder-Betuwe zijn er welkom. U kunt ook alleen in de ochtend of middag komen, maar als u mee wilt eten moet u dat minimaal een dag van tevoren aangeven in verband met de inkopen. U heeft geen indicatie nodig en kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen.

Iets voor u?
Bij interesse en voor meer informatie kunt u mailen naar huisvandodewaard@gmail.com.

Bellen naar 06-82278064 kan ook, maar dit nummer is niet altijd te bereiken. U kunt een bericht inspreken en de vrijwilliger van dienst belt u dan terug. Uiteraard kunt u ook altijd op vrijdag binnenlopen.