Avond van de Vrijwilliger 7 dec 2018

Wat was het gezellig en druk, vorig jaar december tijdens de Avond van de Vrijwilliger in Italiaanse sferen. Ook dit jaar wil de gemeente Rhenen, in samenwerking met Welzijn Rivierstroom, haar waardering tonen voor alle vrijwilligers. De Avond van de Vrijwilliger vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 7 december en heeft als thema ‘La Vie en Rose’.

Dit jaar bevinden we ons in Franse sferen : La Vie en Rose, vrij vertaald ‘het rooskleurige leven’. Als we aan vrijwilligerswerk denken, hebben we het er vaak over dat het zo nuttig en belangrijk is. Dat is allemaal waar. Maar op deze Avond van de Vrijwilliger gaat het er ook om met elkaar te vieren dat vrijwillige inzet bijdraagt aan het goede leven: voor de mensen voor wie je vrijwilligerswerk doet en voor jezelf.

Wat gaat u allemaal beleven?

Er is een vrolijk en gevarieerd programma met heerlijk Frans eten. Er is live muziek van Henk Lippens, die met zijn accordeon en viool de echte Franse sfeer met zich meebrengt. Samen met hem kunt u meezingen met Franse Chansons en andere herkenbare liedjes. Verzoeknummers speelt hij graag.

Verkiezing van vrijwilliger van het jaar

Vast programmaonderdeel is altijd de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. Daarbij reikt wethouder Simone Veldboer niet alleen het speciale speldje uit maar ook een mooi geldbedrag, te besteden aan de eigen vrijwilligersorganisatie. Drie kandidaten worden momenteel geselecteerd en de jury gaat daarover beraadslagen. Iedere deelnemende vrijwilliger krijgt een leuke attentie van de gemeente als waardering voor ieders inzet.

Intermezzo’s en verwennerij

Een cartoon van jezelf op een bierviltje? Sandor de Karikaturist staat voor jullie klaar! Op speciale “Franse bierviltjes” wordt er razendsnel een karikatuur gemaakt. Leuk om dit thuis te laten zien! En zoals jullie ondertussen van ons gewend zijn, staan er ook weer stoelmasseurs klaar om ervoor te zorgen dat iedereen heerlijk ontspannen het weekend tegemoet gaat.

 

Noteer in uw agenda!

Avond van de Vrijwilliger ‘La Vie en Rose’

  • Datum: vrijdag 7 december 2018
  • Vanaf 17.00 inloop
  • 18.00 Welkomstwoord Simone Veldboer en opening buffet
  • ….aansluitend muzikale intermezzo’s & verwennerijen
  • 19.30 Bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar
  • 20.30 Afsluiting

Locatie: de hal van het Huis van de Gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.