Samen Sterk – voor kwetsbare mensen en hun mantelzorgers

Samen Sterk biedt een luisterend oor aan kwetsbare mensen en hun mantelzorgers in de gemeente Rhenen. Samen Sterk bestaat uit mensen met ervaringskennis, op allerlei gebieden. Maandag 18 februari organiseert Samen Sterk een pizza-avond. Het thema luidt ‘Over vooroordelen en veroordelen’. Ria Smink van het Leger des Heils vertelt deze avond haar levensverhaal.

Iedereen voelt zich wel eens kwetsbaar. En soms heb je dan behoefte aan een luisterend oor. Samen Sterk is een klankbord voor kwetsbare mensen en hun mantelzorgers in de gemeente Rhenen.

Wat doen wij?
Samen Sterk bestaat uit mensen met ervaringskennis, op allerlei gebieden. Wij bieden een luisterend oor. Want het lucht op om je verhaal te kunnen delen, zeker met iemand die weet hoe het is.
Ook zijn wij een stem naar instanties en de gemeente. Wij adviseren over knelpunten die wij zien en over hoe deze opgelost kunnen worden.

Deelnemen?
Elke tweede maandag van de maand komt het klankbord samen. Wil je je ervaringen delen, of wil je gewoon je hart eens luchten? Neem dan contact met ons op, want samen staan we sterk.

Meer weten?
Wil je meer informatie of een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met Janny van de Haar.
M 06-48913105
E samensterk@gmail.com

Samen Sterk Pizza-avond 18 februari: kom ook!

Samen Sterk organiseert maandag 18 februari een pizza-avond. Het thema luidt ‘Over vooroordelen en veroordelen’. Ria Smink van het Leger des Heils vertelt deze avond haar levensverhaal.
Ria Smink is vrijwilliger voor het Leger des Heils in Utrecht waar ze o.a. de training voor ervaringsdeskundigen verzorgt. Wie haar nu ziet, kan niet vermoeden dat ze als alleenstaande moeder van 5 kinderen van verschillende vaders nog niet zo lang geleden heel erg in de problemen zat. Tijdens de Samen Sterk Pizza-avond deelt ze haar verhaal, waarin het thema ‘vooroordelen en veroordelen’ duidelijk aan de orde komt.

Samen Sterk is een klankbord voor kwetsbare mensen en hun mantelzorgers in de gemeente Rhenen. Samen Sterk bestaat uit mensen met ervaringskennis, op allerlei gebieden. Wij bieden een luisterend oor. Want het lucht op om je verhaal te kunnen delen, zeker met iemand die weet hoe het is. Ook zijn wij een stem naar instanties en de gemeente. Wij adviseren over knelpunten die wij zien en over hoe deze opgelost kunnen worden.

Samen Sterk nodigt iedereen uit die ervaring heeft met kwetsbaarheid, als persoon of als mantelzorger.

Tijd: Er is inloop met pizza vanaf 18.30 uur; om 19 uur start de avond tot 20.30 uur.

Locatie: Raadszaal, gemeentehuis Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 in Rhenen.

Opgeven is niet verplicht, maar mag wel, bij Janny van de Haar, e-mail samensterk@gmail.com.