Dag van de Mantelzorg 2019

Het Mantelzorgknooppunt Rhenen organiseert een high tea op de Dag van de Mantelzorg, op zaterdag 9 november 2019. U bent van harte welkom!

Op zaterdag 9 november vindt de Dag van de Mantelzorg plaats in de gemeente Rhenen. Op deze dag toont de gemeente haar waardering voor mensen die langdurig en intensief zorgen voor hun naaste. Deze keer verzorgt Brasserie Van Toor een heerlijke high tea in het Huis van de Gemeente. Wethouder Jolanda de Heer opent de high tea om 15.00 uur. Bent u er ook bij?

Vanuit het Mantelzorgknooppunt ondersteunen we mantelzorgers met contactgroepen: daar kunt u ervaringen delen met ‘gelijkgestemden’. Tijdens de Dag van de Mantelzorg vertellen we u er meer over.
Kom genieten van een heerlijke high tea met zoete en hartige hapjes en muzikale begeleiding. Inloop vanaf 14.30 uur; einde om 16.30 uur.

Opgave via Mantelzorgknooppunt medewerkers Kitty van den Hoek, 06 45849059 en Marjolein Siebelink, 06 19426967 en mantelzorg@rhenen.nl. Degene voor wie u zorgt, is ook van harte welkom!

Kunt u niet komen, bijvoorbeeld vanwege de zorg? Maar staat u wel ingeschreven als mantelzorger? Dan krijgt u toch een cadeautasje met inhoud thuisbezorgd. Check via genoemde contactgegevens of u ingeschreven staat.