Workshopladder vrijwilligers

Welzijn Rivierstroom organiseert gratis trainingen voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die actief zijn in Neder-Betuwe en Buren. De workshops maken dat u als vrijwilliger nog beter wordt in waar u al heel goed in bent: uw gewaardeerde vrijwilligerswerk. Hebt u geen vervoer en wilt u wel komen, bel ons dan even. Zoekt u een training die hier niet bij staat? Laat het ons weten.

 

Inspiratieavond ‘Vrijwilligers met een bijsluiter’

29 oktober – Lienden
Hoe maken we er een win–win–winsituatie van voor de vrijwilliger, uw organisatie en onze dorpen? Vrijwilligers krijgen een kans om te groeien, organisaties krijgen nieuwe vrijwilligers en je vormt samen een participatiemaatschappij. Kwetsbaarheid bij vrijwilligers hoeft succes niet in de weg te staan. U krijgt ingrediënten en ideeën aangereikt en neemt concrete tools mee naar huis.

Workshop ‘Mensen motiveren en activeren’

29 november Kesteren
Merkt u dat iemand ‘ja’ zegt en ‘nee doet? Worden uw adviezen niet altijd opgevolgd? Komt de informatie die u geeft niet altijd over? Als u deze workshop hebt gevolgd weet u beter hoe mensen te motiveren en te activeren zijn en wat u in een gesprek kunt doen.