De week van de Mantelzorg
4 t/m 7 november 2019

Of je nu voor je ouders, je kind of je man/vrouw zorgt. Jong en oud.. iedereen kan mantelzorger zijn.

Zorgen voor iemand anders is mooi, waardevol, liefdevol, stressvol, vermoeiend en fijn tegelijk. Rond 10 november organiseert Welzijn Rivierstroom een aantal activiteiten samen met de gemeente Buren voor jou als mantelzorger. Doe je mee? De meeste mensen ervaren het als heel waardevol om als mantelzorgers onder elkaar ervaringen en tips uit te wisselen.

Programma week van de mantelzorg in gemeente Buren 2019

Maandag 4 november 12.00 -14.00 uur Heerlijkheid in Eck en Wiel
Verwen mantelzorglunch. Doe je mee? Je mag alleen komen, maar ook samen met de persoon voor wie je zorgt of neem een nieuwe mantelzorger mee!
Adres: Veerweg 5, 4024 BP Eck en Wiel.

Dinsdag 5 november 19.00 – 21.00 uur Huis van Buren (Oranjehof)
Vragenuurtje met de notaris. De zorg uit handen moeten geven, dan is er veel te regelen, ook op financieel gebied. Vragen over het levenstestament en testament komen ook aan de orde.
Adres: Kasteellaan 1, 4116 DJ Buren.

Woensdag 6 november 14.00- 16.00 uur Gruun Ommeren
Workshop Positieve gezondheid. Gezondheid is meer dan: ‘ik mankeer iets en moet naar de dokter’. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.
Adres: Zijveling 1, 4032 NT Ommeren

Donderdag 7 november 14.00- 16.00 uur Gemeentehuis Maurik
Workshop met Lachcoach. Ontdek de kracht van jouw lach! Met elkaar lachen brengt enorm veel positiviteit en verbinding.
Adres: De Wetering 1, 4021 VZ Maurik

Donderdag 7 november 19.00- 21.00 uur Welzijn Rivierstroom Lienden
Workshop Mentale fitheid. Als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter de baas.
Adres: Voorstraat 8, 4033 AD Lienden.

Deelname aan een activiteit is alleen mogelijk via aanmelding.

Aanmelden als nieuwe mantelzorger dat kan via deze pagina

Informatie en vragen over deze activiteiten!
Je kunt zelf kiezen of je alleen wilt komen als mantelzorger of dat je de persoon voor wie je zorgt meeneemt. Soms kan het niet dat je de persoon voor wie je zorgt meeneemt. Dat is gewoon niet altijd haalbaar. Zou je wel graag willen komen maar heb je niemand die dan bij jouw partner of kind blijft? Neem dan even met ons contact op om te kijken of we iets kunnen regelen.
Maar misschien vind je het ook fijn om samen met iemand anders te komen , zodat je niet alleen hoeft. Iemand die wel snapt dat je zoveel aan het zorgen bent. Jij bent mantelzorger dus jij weet het beste wat wel en niet werkt. Wij proberen er allemaal een klein beetje voor jou te zijn!