Agenda

30 januari 2020
Workshop foto’s en privacy.

Wie mag je fotograferen; foto’s bij evenementen en wedstrijden; kinderen op foto’s; wat mag je op je website of social media zetten; wanneer toestemming vragen…

4, 14, 21 en 28 november, 5 en 12 december 2019
Beter leren slapen?
Een enkele keer slecht slapen is niet erg. Maar wie een aantal weken regelmatig ’s nachts slecht slaapt, wordt overdag oververmoeid, krijgt concentratieproblemen en wordt prikkelbaar.

7, 14, 21 en 28 november 2019
Cursus Minder Stress
Veel mensen hebben last van stress. Dat maakt het leven minder leuk. In deze cursus kunt u leren hoe u stress in uw leven kan verminderen met technieken die al veel mensen hebben geholpen.

22 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november
4 februari 2020 (terugkom middag)
Grip en Glans cursus
Geniet u van het leven? Of is er ruimte voor verbetering? Iedereen kan bijdragen aan zijn of haar eigen geluk. Soms is het goed om even de balans op te maken en te kijken hoe het plezieriger of beter kan.

4 en 18 september 2019
Cursus Sociale Hygiëne in Ingen
Vrijwilligersorganisaties die alcohol willen schenken hebben een vergunning van de gemeente nodig. Daarvoor is een diploma Sociale Hygiëne vereist. Op verzoek van Vv ISC Ingen organiseert Vrijwilligerssteunpunt Buren een cursus Sociale Hygiëne op de woensdagavonden 4 en 18 september.

17 september 2019
Workshop ‘Filmen met je smartphone’
Tientallen filmpjes worden er gemaakt van allerlei activiteiten. Maar vrijwilligersorganisaties willen ook graag góed voor de dag komen. Daarom is op dinsdag 17 september een intensieve workshop ‘filmen met je smartphone’. Je krijgt een heleboel tips aangereikt om met eenvoudige middelen een presentabele korte video te maken.