Financieel spreekuur in Lienden van start

Elke maandag van 13.30 tot 15.30 kunnen Burenaren in Hulppunt Lienden terecht voor dingen die met hun privé-financiën te maken hebben, waar ze zelf niet uitkomen. Voor hulp bij de belastingaangifte geldt een inkomensgrens.

Hulppunt Lienden is voor mensen die moeite hebben met het invullen van formulieren of het aanvragen van toeslagen of die het lastig vinden om online dingen te regelen. Het Hulppunt is voor mensen met weinig inkomen die niet zelf in staat zijn om de belastingaangifte te doen. Ook mensen met andere financieel-administratieve hulpvragen kunnen terecht bij Hulppunt Lienden.

Behalve een vrijwilliger thuisadministratie is ook altijd een sociaal werker van Welzijn Rivierstroom aanwezig. Daarom kunnen inwoners met hulpvragen van niet-financiële aard ook bij Hulppunt Lienden langskomen.

Hulppunt Lienden is elke maandag van 13.30-15.30 uur bereikbaar. Ingang via Blommeland 10. Neem voor meer informatie contact op met Magda Bakker of Claire Vaessen 0344-602337 of info@welzijnrivierstroom.nl.

Terug naar nieuws