Doe eens gek: nomineer voor een vrijwilligersprijs

Niemand hoeft bescheiden te doen over wat vrijwilligers voor een fijne samenleving betekenen. De waardering voor één vrijwilliger symboliseert de waardering voor iederéén die een activiteit mogelijk maakt. Daarom: nomineer voor een Burense vrijwilligersprijs!

Vrijwilligers, onze lokale helden. Voetbal-, gymnastiek-, corso-, muziek- en andere verenigingen, de zorg, het theater, statushouders, mantelzorgers, uw oude buurvrouw of buurman, (gezinnen met) chronisch zieke kinderen of ouders. Allemaal drijven ze voor een groot deel op vrijwilligers.

Als waardering voor alle vrijwilligers in onze gemeente, die zoveel mogelijk maken, reikt burgemeester Jan de Boer elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligersprijzen uit: voor de Vrijwilliger van het Jaar, de Kanjer van Buren en de Buurzaamheidsprijs.

Wie draagt u voor?
Wie verdient er volgens u waardering? Wie is onmisbaar voor u als vereniging, dorp, buurt of persoon? Draag hem, haar of een initiatief dan aan voor een van de vrijwilligersprijzen.

Iedereen kan het doen: scholen, clubs of verenigingen, buurtcomités, media, maar ook familie, buren of vrienden. Het is heel eenvoudig. Door een formulier in te vullen en deze voor 1 december 2019 op te sturen naar gemeente Buren. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waarom u vindt dat deze persoon of dit initiatief een prijs verdient.

Formulier en meer informatie

Terug naar nieuws