Deel het kerstgevoel

‘Samen er een gezellige kerst van maken’, dat willen Dirk en Ria uit Kesteren voor inwoners uit Neder-Betuwe. Alles is wat hun betreft mogelijk en bespreekbaar. Het belangrijkste vinden zij dat het gezellige dagen worden. En dat je met kerst samen bent.

Wil je op 1ste of 2de kerstdag samen met mensen uit Neder-Betuwe kerst vieren? Meld je voor 9 december aan bij Welzijn Rivierstroom via info@welzijnrivierstroom.nl of 0344 602 337.

Geef bij jouw aanmelding aan of je 1ste kerstdag 25 december of 2de kerstdag 26 december komt.  Per kerstdag kunnen maximaal 25 mensen komen. Je kan samen met iemand komen.

Voor de kinderen is er buiten voldoende ruimte om te spelen. Wanneer er bijzonderheden zijn of dingen waar rekening mee gehouden moet worden, dan kan je dit aangeven. Als vervoer een probleem is, dan kan dit opgelost worden!

Samen kerst vieren moet voor iedereen mogelijk zijn. Op beide kerstdagen is de aanvang om 14:00 uur. De locatie is in Kesteren (Tielsestraat 112)

Dirk en Ria zorgen voor eten, drinken en spelletjes. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Zorg jij voor de gezelligheid? Fijn als je er bij bent!

Terug naar nieuws