Buurtbemiddeling in Rhenen

Schreeuwende en stampende kinderen, blaffende honden, boormachines midden in de nacht ….buurtbemiddelaars komen allerlei problemen en irritaties tegen bij buren waardoor mensen niet meer prettig kunnen wonen en zelfs gezondheidsklachten krijgen van de stress die deze problemen geven. Terwijl …. buurtbemiddeling kan helpen de situatie te verbeteren!

In de gemeente Rhenen hebben we buurtbemiddelaars die getraind zijn om met mensen in  gesprek te gaan en buren te helpen weer met elkaar in gesprek te gaan. Het grootste percentage (70% landelijk) van de aangemelde zaken worden opgelost en gaan buren na de bemiddeling weer goed met elkaar om.

Buurtbemiddeling helpt het beste bij beginnende overlast. Wacht dus niet te lang om hulp te vragen van de buurtbemiddelaars als u er samen met uw buren niet meer uit komt.

Voor tips over hoe om te gaan met je buren: www.problemenmetjeburen.nl

Wilt u graag wat meer weten over buurtbemiddeling of wilt u zelf buurtbemiddelaar worden?
Dan kunt u contact opnemen met de coördinator Jolanda Huizinga, jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl of tel 0647547277.

U kunt ook het contactformulier invullen op de website van Welzijn Rivierstroom:  https://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/buurtbemiddeling-rhenen/wilt-u-buurtbemiddeling