Blije jongeren na nieuwe data Chillclub

Met de komst van nieuwe vrijwilligers kunnen de ‘Chillclub avonden’ weer hervat worden. Eens per drie weken komen jongeren (15-25 jr.) uit Neder-Betuwe bij de Chillclub samen voor een gezellige avond. Deze bijeenkomsten zijn voor de jongeren een mooie gelegenheid om sociaal contact te hebben met leeftijdsgenoten.

Door corona en een daaropvolgend vrijwilligerstekort waren de bijeenkomsten lange tijd niet (of minder vaak) mogelijk. Met de komst van nieuwe begeleiders zit daar verandering in te komen. Er zijn nieuwe bijeenkomsten gepland en de jongeren staan te popelen om elkaar weer te ontmoeten voor een gezellige avond.


Nieuwe data Chillclub

De Chillclub wordt op vrijdagavond van 19.00-21.30 uur georganiseerd in het dorpshuis in Ochten. De volgende data staan al gepland.

  • 1 april
  • 22 april
  • 13 mei
  • 3 juni
  • 24 juni


Meedoen?

Ben of ken jij iemand tussen de 15-25 jaar met een beperking voor wie deze avonden ontspannend kunnen zijn? Of ken je iemand die om welke reden dan ook, moeilijk aansluiting kan vinden in zijn of haar omgeving?

Wellicht biedt de Chillclub uitkomst. Voor vragen kun je contact opnemen met Lisanne Gesthuizen, 06 19544160 of via lisannegesthuizen@welzijnrivierstroom.nl.