Bijeenkomst: Van herinneringsbrief tot huisuitzetting

Op maandag 5 november organiseert Welzijn Rivierstroom in samenwerking met de SWB en Kleurrijk Wonen de  bijeenkomst “Van herinneringsbrief tot huisuitzetting”.

Twee consulenten van SWB en Kleurrijk Wonen nemen je mee in het proces  om een huisuitzetting te voorkomen en in wat er allemaal achter de schermen gebeurt.  Het proces begint bij een eerste herinneringsbrief en bespreken tijdens de bijeenkomst hoe het dan verder gaat. Aan het einde van deze bijeenkomst weet je precies wat er gedaan wordt en welke mogelijkheden er zijn om een  betalingsregeling te treffen. Tijdens de bijeenkomst willen we bekijken wat jouw rol als vrijwilliger in het proces kan zijn. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden van SWB en Kleurrijk Wonen. We zien uit naar jouw komst bij deze interactieve bijeenkomst.

Tijd:        19:00 uur ontvangst, 19:30-20:30 uur bijeenkomst
Locatie: Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 te Lienden

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Vooraf aanmelden is nodig. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar  info@welzijnrivierstroom.nl o.v.v. Aanmelding bijeenkomst 5 november of telefonisch op telefoonnummer tel: 0344-602337. Het kantoor van Welzijn Rivierstroom is van maandag t/m donderdag van 9:00-14:00 uur telefonisch bereikbaar. Voor vragen over deze bijeenkomst, neem contact op met Esther Seijkens, mobiele nummer 06 334 210 37.

Terug naar nieuws