Aantal aanvragen ondersteuning thuisadministratie 2018

Op woensdag 21 november hebben jullie genoten van de vrijwilligersavond. Deze avond was  georganiseerd om jullie en de andere vrijwilligers te bedanken voor jullie inzet. Voor de vrijwilligers thuisadministratie voor zowel Neder-Betuwe als Buren nogmaals dank voor al het werk dat door jullie is gedaan.

In Neder-Betuwe zijn er 51 aanvragen (inclusief financieel spreekuur) en in  Buren zijn er 31 aanvragen door jullie opgepakt. Er zijn veel inwoners geholpen, waardoor problemen zijn opgelost en vaak erger is voorkomen. We sluiten 2018 in Buren af met een nominatie voor de Buurzaamheidsprijs 2018!

De jurycommissie Vrijwilligersprijzen heeft Burenhulp-Thuisadministratie genomineerd als één van de mogelijke kanshebbers voor de Buurzaamheidsprijs 2018. Er zijn nog twee andere organisaties genomineerd. De winnaar van de Buurzaamheidsprijs 2018 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Buren. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op maandag 7 januari 2019 van 19.00 tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Maurik.

 

Terug naar nieuws