Voluit Leven kan uw kijk op het leven veranderen

Op donderdagmiddagen organiseert Indigo in samenwerking met Welzijn Rivierstroom een training Voluit Leven met Mindfulness in Opheusden.

In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere bewuste kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit leert u door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die u niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waar u wel invloed op heeft. Door de training te volgen krijgt u meer kijk op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden we aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Daardoor gaat u bewuster leven en leert u meer te leven vanuit door uzelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor u). De training is bedoeld voor inwoners van de gemeente Neder-Betuwe en Buren.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten.
Data: donderdag 16 + 23 april, 7 + 14 + 28 mei, 4 + 11 + 18 juni 2020 van 14.00-16.00 uur.
Plaats: De Biezenwei, Fazantstraat 30, 4043 NM Opheusden.

Kosten voor deelname bedragen € 25,- voor cursusboek.

Voor aanmelding voor de cursus kunt u vóór 6 april 2020 contact opnemen met Welzijn Rivierstroom, Frederike Burgers, tel 0344-602 337 of frederikeburgers@welzijnrivierstroom.nl